Language

Centexbel Café - New business models and cases

Date: 
01 Jun 2017 17:00 - 19:00
Location: 
Centexbel - Technologiepark 7 - Zwijnaarde

ctb-cafe-banner_0.png

Heel wat nieuwe business modellen werken disruptief op klassieke bedrijfsmodellen. Hoewel disruptief synoniem is voor "verstorend", verstoren disruptieve business modellen of ideeën uw organisatie enkel, wanneer u daar onvoldoende bent op voorbereid.

Daarom helpen wij u in het Centexbel Café "New business models & cases" - aan de hand van enkele sprekende voorbeelden - na te denken over uw eigen zakenmodel en hoe een nieuw disruptief idee aanleiding kan geven tot een nieuwe, bloeiende business.

Het nieuwe Centexbel Café voorziet volop de tijd om met u te discussiëren rond dit "verfrissend verstorend" thema, samen met onze boeiende panelleden:

Johan Bonner – directeur Squid en zaakvoerder Icefish

    Johan helpt op dit moment met de tranformatie van Lampe Textiles van klassieke weverij naar een bedrijf met multiple businessmodellen en eigen productportfolio. In het verleden heeft Johan al meerdere malen bewezen hoe nieuwe producten op een concurrentiële markt te zetten. Hij zal zijn visie geven hoe een bedrijf zich kan en moet aanpassen aan nieuwe, complexe, economische omstandigheden.

Kris Honraet – innovatieadviseur innovatiecentrum Oost-Vlaanderen

    Kris is innovatieadviseur en heeft in die hoedanigheid al menig bedrijf geholpen in het zoeken naar transformatie en innovatiesteun. Zelf was hij gedurende verschillende jaren innovatiemanager bij Oystershell.

Bart Devoldere - onderzoeker en lesgever bij Vlerick Business School

    Bart heeft zich de laatste 10 jaar verdiept in marktstrategie en innovatie. Hij bestudeert en adviseert bedrijven bij het nemen van beslissingen op het betreden van nieuwe markten en het mogelijks succespotentieel.

Stefan Vermeulen is een ervaren moderator die in het dagelijkse leven de brug maakt tussen bestaande industrie en nieuwe businessmodellen. Hij doet dit met z'n bedrijf Emakers.

En omdat dit een cafégebeuren is, voorzien we lekker frisse pintjes en andere drankjes evenals heerlijke hapjes!

Deelnameprijs

leden Centexbel: 100 euro-persoon-sessie | niet-leden: 120 euro-persoon-sessie
kmo-portefeuille (opleidingsubsidie)
Erkenningsnummer Centexbel DV.O101549

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW.
Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.

Event type: 
participation fee and registration required
Invitation: