Langue

Partners in R&D

OVAM

Wij zijn de OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. Wij spannen ons dagelijks in voor een kwaliteitsvol en efficiënt afval-, materialen- en bodembeheer in Vlaanderen. En dat sinds 1981!

VKC, a divsion of Centexbel

In 2014 the Flemish Centre for the plastics processing industry, VKC, was integrated in Centexbel. By joining forces, the expertise, knowledge and infrastructure of both centres will be put at the industry's service in a very efficient way.

Catalisti

Catilisti is a cluster aimed at catalysing innovation and transition in chemistry and plastics

BioWin

Health cluster of Wallonia

Created in 2006, BioWin, the Health Cluster of Wallonia (Belgium) is the regional reference player for all the stakeholders (companies, research centers and universities) involved in innovative R&D projects and/or skills development in the field of health biotechnology and medical technologies.

HoGent

De vakgroep Mode-, Textiel- en Houttechnologie van HoGent wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van doorbraakinnovaties in de sector met een terugkoppeling naar hun opleidingen. Dit doen ze door proactief in te gaan op technologische, economische, maatschappelijke en culturele trends en mee te bouwen aan cross-sectorale samenwerkingen.

Flamac

Flanders Materials Centre (Flamac) was founded by three leading companies with important research and development activities in Flanders (Agfa, ArcelorMittal and Umicore) together with Agoria Vlaanderen.

Onderzoekscel "Synthesis and Bioresources Chemistry" - UGent

Department of Organic Chemistry of the Faculty of Bioscience Engineering - University of Ghent

Instituut voor Landbouw en Visserij

Het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) verricht multidisciplinair, baanbrekend en onafhankelijk onderzoek gericht op duurzame landbouw en visserij in economisch, ecologisch en maatschappelijk perspectief. Gebaseerd op dit onderzoek, bouwt ILVO fundamentele en toegepaste kennis op die nodig is voor de verbetering van producten en productiemethoden, voor de bewaking van de kwaliteit en de veiligheid van de eindproducten en voor de verbetering van beleidsinstrumenten als basis van sectorontwikkeling en agrarisch plattelandsbeleid.