Language

Centexbel Café - Industrie 4.0

Datum: 
16 Nov 2017 17:00 - 19:00
Plaats: 
Textiel IncubatieCentrum TIC - Oscar Delghuststraat 60/62 - 9600 Ronse

ctb-cafe-november2017v2_0.png

Onder deze opruiende titel nodigen wij u uit voor de tweede Centexbel Café, een ontspannen, informatief en avondvullend programma met ruimte voor vragen en boeiende gesprekken. Dit alles overgoten en getruffeerd met een lekker glaasje en heerlijk hapje.

Industrie 4.0 is tijdens de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de internationale hypetermen. Ook Vlaanderen neemt het op als één van de werkpunten in het Nieuw Industrieel Beleid.

Industrie 4.0 heeft als speerpunt de digitalisering van de industrie. Verwacht wordt dat dit zorgt voor een nieuwe productiviteitssprong voor de maakindustrie.

Hoe dit concreet in zijn werk kan gaan, welke efficiënties dit verbetert en welke impact dit op uw bedrijf kan hebben, komt allemaal aan bod in ons tweede Centexbel Café.

Om dit in goede banen te leiden, hebben we enkele experten uitgenodigd om plaats te nemen op onze sofa.

Leo Van de Loock van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen komt de rol van de overheid in deze overgang schetsen.
Dieter Grimmelprez, COO bij Vanheede Environment Group kan reeds meespreken over welke impact de overschakeling op industrie 4.0 heeft op een bedrijf.
Als derde expert neemt Sofie Van Hoecke ook plaats in onze zetel. Sofie heeft al bij enkele maakbedrijven vanuit UGent concrete trajecten uitgevoerd.

Het café wordt gemodereerd door Geert Stox, lector in communicatiemanagement aan de Artevelde Hogeschool.

We verwelkomen u met plezier op deze interactieve, leerrijke avond!

Deelnameprijs

leden Centexbel: 100 euro-persoon-sessie | niet-leden: 120 euro-persoon-sessie
kmo-portefeuille (opleidingsubsidie)
Erkenningsnummer Centexbel DV.O101549

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW.
Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.

Deelname: 
betalend, registratie verplicht