Language

Ledenvoordeel

CENTEXBEL maakt een duidelijk onderscheid tussen de verkoopprijs geldig voor leden en deze geldig voor niet-leden. Dit onderscheid bedraagt minstens 10%.

Dit onderscheid geldt echter niet voor prestaties waarvoor de prijs in overleg met en/of door derden is vastgelegd (cfr Öko-Tex, GuT, Overheid, opleidingen...).

Alle trouwe CENTEXBEL-klanten (leden en niet-leden) genieten van een getrouwheidskorting van 5% of 10% (bovenop de ledenkorting) die wordt toegekend en berekend op volgende basis:

  • de getrouwheidskorting wordt berekend op de omzet in prestaties waarop het ledentarief van toepassing is
  • de omzet werd gerealiseerd tussen 1 januari en 31 december van het vorige kalenderjaar
  • de bonus bedraagt 5% voor bedrijven die een dergelijke jaaromzet van meer dan 5.000 EUR (excl. BTW) realiseerden of 10% voor bedrijven met een jaaromzet van meer dan 10.000 EUR (excl. BTW)
  • de getrouwheidskorting wordt automatisch in mindering gebracht en dit in het volledige kalenderjaar.

Voor zeer grote series kunnen netto contracten afgesloten worden. Dergelijke netto contracten komen echter niet in aanmerking voor de berekening van de omzetbonus.

Leden krijgen bovendien speciale tarieven voor opleidingsactiviteiten. Gemiddeld bedraagt de korting ongeveer 20%, rekening houdend met de kmo-portefeuille.

Downloads