Tijdens de week voor Kerstmis van 18 tot en met 24 december organiseert Studio Brussel de elfde editie van de geldinzamelactie Music For Life. Net als de voorbije drie edities bepalen de deelnemers zelf welk goed doel ze ondersteunen. Enkele Centexbel collega's stelden voor om elke dag van deze week twee soorten soep te maken en tal van lekkere dessertjes. De opbrengst van de actie "HARTig en Zoet" wordt verdubbeld door de directie en integraal geschonken aan het Belgische centrum voor geleidehonden.

Het warmste-week-menu

Maandag 12/12 Erwtensoep met spekjes (Michèle S) Pompoensoep met rode paprika (Hilde R) Cake (Anneke S.), Appeltaart (Marleen VA) & Brésilienne (Hilde R.) Dinsdag 13/12 Kruidige courgettesoep (Katrien S) Winter-aardpeer soep (Lut VDS) Appel-honingcake en chocolade cake (Hilde B), Grote wafel + 4 méringues (vriendin Claire), Chocolate chip cookies (Karin E.) Woensdag 14/12 Romige rode paprikasoep met soepparels (Claire VC) Butternutsoep met curry en gember (Lut DB) Vlaai (Marie-Jeanne D) & Grote wafel + speculoos + mini-méringues (vriendin Claire) Donderdag 15/12 Witloofsoep (Patricia C) Venkelsoep met feta (Ann DG) Tiramisu (Brigitte B) Vrijdag 16/12 Chession pompoensoep met tijm en boursin (Inge DW) Thaïse zoete aardappel-pastinaak soep (Carine, vrouw van Sebi S) Wafeltjes (Jo W)