Als gevolg van de groeiende markten voor vis- en zeewierteelt, energiewinning, boten, pontons, verankerings- en boei-elementen, stijgt ook de vraag naar alternatieve materialen voor toepassingen in een mariene omgeving .

Textiel- en kunststofmaterialen worden steeds vaker gebruikt in maritieme toepassingen waarin hernieuwbaarheid en duurzaamheid belangrijke aandachtspunten zijn. De materialen moeten eveneens beantwoorden aan de hoogste technische prestaties en bestand zijn tegen het ruwe mariene milieu op lange termijn.

Het is een grote uitdaging om aan deze uiteenlopende eisen te voldoen. In deze horizonverkenning gaan we hier dieper op in.

Programma

Het programma wordt een maand voordat het evenement plaatsvindt bekendgemaakt.

Tarieven en voorwaarden

Centexbel leden: 100 euro

Andere deelnemers: 120 euro

kmo-portefeuille 

Erkenningsnummer Centexbel DV.O101549

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW. Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.