Programma

11u45 - Broodjeslunch


12u15 - Verwelkoming

Wim Grymonprez, Centexbel-VKC


Voorbehandeling en bescherming van kunststoffen – trends en applicaties

Sander geeft in zijn presentatie een overzicht van de technologische ontwikkelingen in voorbehandelingen en bescherming van kunststoffen gebaseerd op de patentliteratuur van de voorbije 2 jaar.
Sander De Vrieze, Centexbel


Oppervlaktebescherming en -onderhoud: Een nieuw tijdperk

De coronapandemie heeft het gebruik van desinfectiemiddelen en agressieve reinigingsproducten versterkt. De negatieve impact daarvan op oppervlakken is vandaag duidelijk zichtbaar door oppervlakteverschraling en -beschadiging, toegenomen microbiële hechting en hogere vervangingskosten. Een innovatieve en unieke (oppervlakte) technologie biedt preventie, protectie en onderhoud in één.
De producten op waterbasis maken diep schoon, beschermen, herstellen oppervlakken en creëren een duurzame aanpak voor een verantwoordelijke toekomst. 
Duco Reitsma, Cleanprotec


Functionaliseren met corona en atmosferisch plasma

Na de verschillen tussen corona en atmosferisch plasma te verduidelijken, gaan we dieper in op de mogelijkheden van het functionaliseren van oppervlaktes. Hierbij komen zowel vlakke als 3D materialen aan bod.
Kurt Rommens, RycobelGroup


PlasmaSol: Gebruik van atmosferisch plasma voor verbeterde adhesie en functionalisatie

In deze presentatie gaat Stijn dieper in op het ICON-project Plasmasol, waarin traditionele nat-chemische oppervlaktebehandelingen worden vervangen door atmosferisch plasma om een betere adhesie te verkrijgen en om textiel te functionaliseren voor onder andere antimicrobiële en brandvertragende toepassingen.
Stijn Van Vrekhem, Centexbel

Tarieven en voorwaarden

Centexbel leden: 100 euro

Andere deelnemers: 120 euro

kmo-portefeuille 

Registratienummer Centexbel DV.O101549

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW. Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.