U hebt een IT partner of leverancier die diensten voor u uitvoert op het vlak van cybersecurity.

Tijdens deze sessie leert u om te gaan met uw externe partner voor cybersecurity – welke vragen moet je je partner stellen? Welke afspraken maak je best?

Cybersecurity wordt immers steeds belangrijker. Er wordt de laatste jaren een toename gezien in ransomware aanvallen. Leveranciers krijgen steeds vaker de vraag hoe het zit met hun cybersecurity. Uw klant wil zeker geen cyberrisico lopen! Vertrouwen is het sleutelwoord.

Naast het externe vertrouwen gaan we ook dieper in op het maken van back-ups van eigen documenten – hoe kunnen we de veiligheid hierbij maximaliseren?

Programma

In de basisopleiding cybersecurity besteedt Patrick Coomans (Sirris) naast al deze aspecten ook aandacht aan:

  • Algemene kadering van cybersecurity 
  • Hoe begin je aan het opstellen van een cybersecurity strategie?
  • Leren van andere sectoren – hoe pakken zij cybersecurity aan
  • 30 pragmatische stappen die je kan toevoegen aan je cybersecurity roadmap
  • Cybersecurity vertrouwen wekken bij klanten

Voor wie?

  • Personen die IT en/of security uitbesteden aan externe partners en zelf een beter inzicht willen hebben in cybersecurity
  • Iedereen die verantwoordelijk is voor de interne IT
     

Deelname

Deelnameprijs: 365 euro (excl. BTW)

De VLAIO subsidie van 70% werd verrekend in deze kostprijs!

Inschrijven

Ik schrijf me in voor
Ik volg de sessie
Ik neem deel aan de broodjeslunch

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW. Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.

industrienetwerk

Deze Opleiding maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarbinnen 16 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s: Industrie 4.0, Digitalisering & Duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen. 
 

#industriepartnerschap #sterkondernemen