De naleving van de steeds strengere REACH-wetgeving is een grote uitdaging voor onze bedrijven. In deze masterclass worden de nieuwigheden van REACH in detail bekeken.

Programma

VME sessie

Update REACH 2024: textiel wordt geviseerd

Update REACH 2024
Restrictievoorstellen met impact op de textiel- en kunstoffenindustrie
Dossier PFAS
Praktijkgetuigenis in het kader van REACH compliance

Stijn Steuperaert, Centexbel

Masterclass

Resultaten REACH4Textiles
 


EOW criteria
 


Praktijkgetuigenis PFAS

Deelname

€ 405,00 (excl. BTW)


De VLAIO steun van 70% is inbegrepen in de prijs!

Daarom komt deze opleiding NIET in aanmerking voor de VLAIO KMO-portefeuille

Inschrijven

Ik schrijf me in voor
Ik volg de masterclass

Om vlot toegang te krijgen tot het Technologiepark én gratis te parkeren, kan u hierboven uw nummerplaat vermelden. Vermeld enkel de cijfers en letters, bv. 1ABC123

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.

Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW. Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Graag vernamen wij u de naam van de vervanger.

industriepartnerschap-banner

Deze Masterclass maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarbinnen 16 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s: Industrie 4.0, Digitalisering & Duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van VLAIO. 


#industriepartnerschap #sterkondernemen