De Masterclass Water wordt georganiseerd door Centexbel in samenwerking met watercircle, vereniging voor alle bedrijven die direct of indirect (bijvoorbeeld als leverancier of ingenieursbureau) met watertechnologie te maken hebben.

De masterclass wordt in de namiddag gevolgd door de jaarlijkse studienamiddag "Water".

U kan voor één of voor beide sessies inschrijven. U kan bovendien de sessies ter plaatse of online bijwonen. Gelieve uw voorkeur aan te duiden op het registratieformulier.

Programma

  • Innovatieve technologieën die belang zijn bij hergebruik van water
  • Overzicht van de subsidiemogelijkheden
  • Toelichting case i.v.m. hergebruik van gezuiverd water
banner vlaio agoria sirris centexbel

Deze Masterclass maakt deel uit van het Industriepartnerschap waarbinnen 16 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s: Industrie 4.0, Digitalisering & Duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen. 
#industriepartnerschap #sterkondernemen

Registratie

Ik schrijf me in voor
Ik opteer ervoor
Ik bestel graag
Enkel wanneer u de sessie(s) fysiek bijwoont (inbegrepen in de prijs)

Tarieven

Leden van Centexbel / Fedustria: 100 euro

Andere deelnemers: 120 euro

kmo-portefeuille 

Erkenningsnummer Centexbel DV.O101549

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW. Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.

De weg naar Poortakker