Koolstofvezels kunnen broos zijn en tijdens het compacteren uiteenvallen. Om dit probleem op te lossen en hun verwerkbaarheid te verbeteren, hebben wij een sterkingsreceptuur ontwikkeld.

Indaver heeft een geautomatiseerde methode uitgevonden om folie te sorteren uit gemengd kunststof verpakkingsafval.

UK extends acceptance of certain products meeting EU requirements and markings on the market in Great Britain for a further 2 years, until 31 December 2024.This intends to provide businesses with flexibility and choice on how to comply with product regulations.

Factories of the Future zijn bedrijven die volop inzetten op digitalisering, talentontwikkeling, slimme processen, duurzame producten en een productie van wereldniveau. Ze gaan doordacht om met energie en materialen en stimuleren de betrokkenheid, creativiteit en autonomie van medewerkers.

We are pleased to present to you the results and findings of our research.

De onderhavige uitvinding betreft een verwerkingsmachine voor vezelgewassen, zoals hennep of vlas, en een methode voor de verwerking van vezelgewassen met een dergelijke verwerkingsmachine.

Ondervindt u als Vlaamse exporteur nog negatieve gevolgen van de Brexit? Dan kan u bij Flanders Investment & Trade een subsidie aanvragen voor projecten die deze negatieve impact moeten verkleinen.

De uitvinding heeft betrekking op een weefgetouw en een methode voor het weven van meerlagige of buisvormige weefsels. Het weefgetouw is zodanig opgesteld dat een schietspoel voor het inbrengen van een inslagdraad tussen de kettingdraden een rechter- en een linkerbeweging kan maken langs twee verschillende lijnen.

Toepassingsgebied van 056-TEST wordt uitgebreid met testen in het kader van “homologatie van voertuigen” en “meettechniek linting”.

Department for Levelling Up, Housing and Communities extends period of CE marking validity for construction products until 30 June 2025