In Bij De Zaak wordt in iedere aflevering ingegaan op een ander thema van de economische sectoren in West-Vlaanderen.

Om de volgende generatie uitvinders aan te moedigen, heeft het Europees Octrooibureau de prijs Jonge Uitvinders in het leven geroepen.

Op 24 augustus 2021 heeft de Britse regering een verlenging aangekondigd van de datum waarop de erkenning van de CE-markering in Groot-Brittannië afloopt.

June 2021: the EMFF funded project "BIOGEARS" finalized three prototypes of bio-based ropes, made from the yarns developed by project partner Centexbel.

In the context of the circular economy, there is a growing demand to recycle waste products containing bituminous products, not only clean production waste, but also used roofing products containing contaminated and degraded, aged bitumen and reinforcement parts.

Hoe houdt u opportuniteit en risico in evenwicht? ISO 56002 bevordert creatieve samenwerking.

Obstacles can be overcome by applying imagination, knowledge, and ingenuity.

Als onderdeel van zijn Roadmap to Excellence heeft het STeP by OEKO-TEX ®-programma een eenvoudige, gebruiksvriendelijke digitale tool ontwikkeld voor de koolstof- en watervoetafdruk.

Volgens een inspectiecampagne die de FOD Economie in 2020 in België heeft uitgevoerd, voldeden bijna vier op de vijf onderzochte kinderkledingartikelen niet aan de veiligheidsvoorschriften.

BeMicron's patent verlaagt de logistieke kosten voor cleanroomkledij