industriebeeld

Boost uw innovatie!

Gebruik onze expertise in

Techtextil Franfkurt is nog steeds dé tweejaarlijkse "place-to-be" om alle nieuwigheden rond technisch textiel te ontdekken. Onze medewerkers geven u een overzicht van die nieuwigheden die hen het meest aanspraken tijdens de 2024 editie van deze internationale beurs.

Via een groot aantal professionele sprekers willen we de verschillende aspecten van de circulaire economie verder toelichten.

Digitalisering van het productieproces kan leiden tot meer efficiëntie, lagere kosten, betere kwaliteit en meer flexibiliteit om in te spelen op veranderende vragen uit de markt. Het vereist echter zorgvuldige planning, investeringen en een voortdurende toewijding om op de hoogte te blijven van

Pol Lombaert and Jan Laperre have the pleasure of inviting you to the annual members event.

Tijdens deze bijeenkomst tonen bedrijven eveneens hun duurzame en circulaire oplossingen inzake bedrijfsmatig textiel en professionele kleding.

Als gerenommeerde fabrikant van innovatieve kunststofproducten voor huisdieren streeft Moderna er voortdurend naar om nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen die zowel functioneel als designgericht zijn.

Metalen coatings op schroeven en matrijzen verbeteren hun eigenschappen en prestaties voor bepaalde toepassingen. Deze horizonverkenning duikt in het domein van kunststofverwerking en werpt een licht op een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien. Ontdek innovatieve manieren om uw apparatuur te

Dit lerend netwerk behandelt verschillende aspecten van de circulaire economie.

At our annual INFOhappening, we will give you an insight into the various topics we are working on and the results we have achieved to inspire your own developments.

Wat zijn kunststoffen? Hoe zijn ze opgebouwd? Hoe worden ze ingedeeld? Welke eigenschappen hebben ze? Hoe worden hun eigenschappen geanalyseerd? Deze cursus geeft een antwoord op al deze vragen.

Wettelijke vermelding

De meeste opleiding- en informatiesessies die Centexbel organiseert vallen onder indirecte staatsteun via de kmo-portefeuille in Vlaanderen en de Chèques entreprises in Wallonië.

We verwijzen naar de EC Commission Regualtion 1998/2006 van 15 december 2006 betreffende de toepassing van artikels 87 en 88 van het EG-Verdrag op de-minimis steun, die bepaalt dat het totale bedrag van de de-minimis steun die aan een bedrijf wordt toegekend nooit hoger mag zijn dan € 200.000 over een periode van drie opeenvolgende boekjaren. Wanneer deze limiet is overschreden zal de volledige som voor de dienstverlening worden betaald, zonder aansprak te maken op deze indirecte staatssteun.

Erkend opleidingscentrum

Centexbel is erkend door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) kmo-portefeuille - Registratienummer DV.O101549 - en door de Waalse overheid - chèques entreprises.

Keep me informed about the upcoming Centexbel-VKC events