Omdat Techtextil Franfkurt de plaats bij uitstek blijft om alle innovaties op het gebied van technisch textiel te ontdekken, zullen onze experts een overzicht geven van de fascinerende innovaties die zij tijdens de 2022-editie van deze internationale beurs hebben aangetroffen.

Post-Techtextil biedt iedereen (exposanten, bezoekers, en degenen die verhinderd waren om naar Frankfurt te gaan) de kans om alle relevante innovaties en trends in technisch textiel te (her)ontdekken in een recordtijd van slechts drie uur. 

En niet te vergeten, dankzij de unieke formule creëert de horizonverkenning een ontmoetingsplaats waar u uw netwerk effectief kunt uitbreiden en versterken!

Programma

Techtextil 2022 Awards

Brecht Demedts

Nieuwigheden in textiel functionalisatie en oppervlaktebehandelingen

Myriam Vanneste

Nieuwigheden in extrusie en thermoplastische polymeren

Ruben Geerinck

Novelties in Textile production technologies & composites (English)

Hichem Hassaine

Techtextil 2022, impressies

Sander De Vrieze
 

Tarieven en voorwaarden

Centexbel leden: 100 euro

Andere deelnemers: 120 euro

kmo-portefeuille 

Registratienummer Centexbel DV.O101549

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW. Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.