Op donderdag 23 mei 2024 krijgen we de kans om deel te nemen aan een 'Meet and Peek' bezoek aan Vanheede Environment Group in Rumbeke. Vanheede is een familiebedrijf dat al sinds 1968 actief is in afvalinzameling en -verwerking.

Met een team van 1.000 toegewijde medewerkers hebben ze belangrijke stappen gezet in hun vakgebied. Tijdens ons bezoek zullen we getuige zijn van de voortdurende transformatie van hun site in Rumbeke. De voormalige kleiputten zijn omgevormd tot stortplaatsen, de gebouwen zijn gerenoveerd om plaats te bieden aan ultramoderne sorteerfaciliteiten en zelfs de oude schoorsteen heeft een nieuwe bestemming gevonden als zendmast. Bovendien is de baksteenopslag gereorganiseerd om er kantoren en parkeerplaatsen in onder te brengen.

Dit bezoek geeft ons niet alleen inzicht in de evolutie van deze specifieke locatie, maar biedt ons ook een beter begrip van Vanheede's inzet voor een duurzaam milieu.

Als afsluiter van ons bezoek zullen we hun PMD-sorteerfaciliteit verkennen en meer te weten komen over hun inspanningen op het gebied van plasticrecycling.

Praktisch

🦺 Breng een fluohesje en veiligheidschoenen (of stevige bottines) mee!


⏰ Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!


🅿️ Kom tussen 8u.45 en 9u.00. Het aantal plaatsen op het terrein zelf is beperkt maar in de buurt van het bedrijf is volop parkeerplaats te vinden.


🥪 Broodjeslunch voorzien rond 12.00u

Deelnameprijs

180 euro (excl. BTW)


De VLAIO steun van 70% is inbegrepen in de prijs!

Daarom komt deze opleiding NIET in aanmerking voor de VLAIO KMO-portefeuille

industriebeeld

Deze M&P maakt deel uit van het #industriepartnerschap waarbinnen 17 Vlaamse innovatiepartners, waaronder Centexbel, een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s: Industrie 4.0, Digitalisering & Duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.