Als gerenommeerde fabrikant van innovatieve kunststofproducten voor huisdieren streeft Moderna er voortdurend naar om nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen die zowel functioneel als designgericht zijn.

Als fabrikant gelooft Moderna sterk in design, het creëren van smart producten voor huisdieren en eigen behoeften. Het bedrijf investeert voortdurend in ultramoderne apparatuur om ervoor te zorgen dat alle voordelen van kunststoffen worden gemaximaliseerd. De grondstoffen zijn niet-giftig, sterk, duurzaam en gemakkelijk recycleerbaar, afkomstig van zowel gerecycleerde als duurzame bronnen. Moderna’s antwoord op de milieu-uitdagingen is gebaseerd op 4 re's: re-educating, re-duce, re-use and re-cycle (opvoeden, herleiden, hergebruiken en recyclen).

Na de theoretische inleiding over hun gerecycleerd materiaal krijgen we een gegidste rondleiding in het bedrijf.

Praktische tips

Vrijdag 14 juni 2024


10u30 tot 12u00 met aansluitend broodjes


Sommige gedeelten van het gebouw zijn enkel via de trap bereikbaar.


Opgelet: de plaatsen zijn beperkt. Schrijf u snel in!

Venue

Deelnameprijs

180 euro (excl. BTW)


De VLAIO steun van 70% is inbegrepen in de prijs!

Daarom komt deze opleiding NIET in aanmerking voor de VLAIO KMO-portefeuille

industriebeeld

Deze M&P maakt deel uit van het #industriepartnerschap waarbinnen 17 Vlaamse innovatiepartners, waaronder Centexbel, een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren in de 3 volgende thema’s: Industrie 4.0, Digitalisering & Duurzaamheid. Ze doen dat onder leiding van Agoria en Sirris en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen.