Chemicaliën zijn essentieel in de textiel- en kunststofverwerkende industrie. Daarom is het even essentieel de chemische samenstelling te kennen van grondstoffen en producten, niet enkel voor productoptimalisatie maar ook om te vermijden dat de producten stoffen zouden bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu en erop toe te zien dat uw producten voldoen aan wettelijke bepalingen zoals REACH of aan de eisen van ecolabels, zoals OEKO-TEX®.

De uitgebreide textielkennis van Centexbel stelt ons in staat op een heel efficiënte manier chemische stoffen te identificeren en te kwantificeren in textiel- en kunststofproducten, problemen op te lossen, testresultaten te interpreteren en u bij te staan met het behalen van de labels en te voldoen aan alle wettelijke bepalingen.

Stel uw vraag aan ons chemisch lab

Met onderstaand formulier kunt u uw vraag of prijsaanvraag indienen over testen uitgevoerd door het chemisch lab. Voor vragen die bestemd zijn voor onze andere labs, klik op "Testing" in het menu bovenaan de pagina en selecteer het gewenste testlab.

Company Address