Background

Het labo in Kortrijk dat gespecialiseerd is in de karakterisatie van kunststoffen wordt aangevuld met de labo's in Zwijnaarde en Grâce-Hollogne, om een volledig gamma aan te bieden van kunststofgerelateerde testen en beoordelingen.

Het labo beschikt eveneens over een vol-automatisch Near Infrared measuring systeem voor alle soorten niet-zwarte kunstofflakes, -korrels en -pellets, dat bijzonder geschikt is om de samenstelling vast te stellen van kunststofmonsters afkomstig van productie en recyclage.

Composietmaterialen

Vezelversterkte kunststoffen bestaan uit een textielversteviging in een polymeermatrix. Centexbel-VKC beschikt over de ideale uitrusting om grondige analyses uit te voeren op vezelversterkte kunststoffen en op de materialen waaruit deze composieten zijn gemaakt.

Contact form

Stel uw vraag aan ons kunststoflab

Met onderstaand formulier kunt u uw vraag of prijsaanvraag indienen over testen uitgevoerd door het kunststoflab. Voor vragen die bestemd zijn voor onze andere labs, klik op "Testing" in het menu bovenaan de pagina en selecteer het gewenste testlab.

Company Address