Milieufacts

Wat is de impact van REACH op uw bedrijf? 
Wat zijn substances of high concern?
Wat bedoelt men met bijlage XVII?

Milieufacts informeert, duidt en houdt u op de hoogte!

De Milieufacts van Centexbel en Fedustria biedt u iedere maand een reeks interessante artikels rond milieu en milieuwetgeving specifiek gericht op de Vlaamse textiel-, kunststof- en textielverzorgingsbedrijven.
Elke maand verzamelen we actuele en relevante milieugerelateerde informatie zoals milieubeleid, waterproblematiek (waterbevoorrading, lozingsnormen), luchtemissies en geur, gevaarlijke stoffen (o.m. REACH en GHS), energie, afvalstoffen, recente milieuwetgeving...
De artikels in Milieufacts behandelen zowel de nieuwe wetgeving als wetenschappelijke inzichten en brengen verslag over de resultaten van studiedagen en colloquia.
Het unieke aan Milieufacts is dat we u heel gericht informeren over relevante milieuthema’s voor o.a. de textielsector. U wordt dus niet nodeloos overspoeld met onderwerpen die niet van toepassing zijn op uw sector.
Dankzij MILIEUFACTS bent u altijd snel op de hoogte van alle milieureglementeringen en nieuwe wetenschappelijke inzichten die u helpen om uw bedrijf nog efficiënter te leiden.

Milieufacts: een onmisbaar maandblad voor u !

Leaflet 2024

Inhoudstafel 2023 geeft u een duidelijk beeld van het soort onderwerpen en thema's die aan bod komen in de Mileufacts!

Abonneer u op Milieufacts

  • 11 nummers per jaar (maandelijks, 1 nummer voor juli/augustus) 
  • op elk moment van het jaar te starten
  • wordt automatisch verlengd
  • kan via e-mail opgezegd worden
Ik wens de Miliefacts op bovenstaand e-mail adres te ontvangen