Ontdek de Milieufacts: een waardevolle bron van milieu-informatie op maat van uw bedrijf!

Elke maand publiceren Centexbel en Fedustria een reeks artikels over milieu en milieuwetgeving. Deze artikels zijn specifiek geselecteerd voor de Vlaamse textiel-, kunststof- en textielverzorgingsbedrijven en behandelen een brede waaier aan onderwerpen zoals milieubeleid, waterbeheer, luchtemissies, gevaarlijke stoffen, energie-efficiëntie, afvalbeheer en zoveel meer. 

Een abonnement op Milieufacts geeft u toegang tot de laatste updates over wetgeving, wetenschappelijk onderzoek en evenementen in de sector. Dit zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van de meest relevante milieuthema's voor uw sector, zonder overweldigd te worden door irrelevante informatie. 

Sluit u aan bij onze gemeenschap van industrieleiders die zich inzetten voor een positieve impact op het milieu. Ze vertellen u graag waarom Milieufacts voor hen zo belangrijk is!

Abonneer u nog vandaag

Al vele jaren is Milieufacts mijn favoriete bron om op de hoogte te blijven van de dynamische milieuwetgeving.
Ik ben de milieu-experten van Centexbel en Fedustria echt dankbaar voor hun toewijding en expertise om mij op de hoogte te houden over de snel veranderende milieuwetgeving.
Het zou mij anders veel meer tijd kosten om op de hoogte te blijven.
Milieufacts geeft ook inspirerende informatie op weg naar een duurzamere, milieuvriendelijkere productie van textiel.
Dank daarvoor!

Stefan Kindekens
Gevaert Bandweverij NV

De Milieufacts zorgt dat we op de hoogte blijven van de relevante milieuwetgeving en bij een compliance audit niet voor verrassingen komen te staan.
Het is een betrouwbare bron van informatie.

Noémie Panis
HSEQ Manager, BEXCO

Milieufacts is een heel waardevol tool om in een dagdagelijks beheer van een bedrijf en productieomgeving steeds perfect op de hoogte te blijven van alle vigerende wetten en reglementeringen inzake Milieu & Energie. Men beschrijft er moeilijke en belangrijke informatie op een heel verstaanbare wijze waardoor de lezer geen enkele minuut teveel tijd spendeert of verliest om de teksten in zich op te nemen. Een compliment voor alle auteurs van de Milieufacts-artikelen.

Kevin Allison
Liebaert

Milieufacts selecteert milieu- en energietopics op maat van de textielindustrie waardoor men geen tijd verliest in het zoeken naar de juiste info in het steeds complexer wordende Vlaamse milieu- en energiebeleid.

Steven Regelbrugge
Liebaert

Al jaren lees ik maandelijks in de Milieufacts met aandacht en veel plezier de beknopte artikels over actuele milieu-items. De milieu-experten van Centexbel en Fedustria weten exact wat een milieucoördinator nodig heeft om zijn kennis up-to-date te houden.

Jan Vanslembrouck
Maes Dyeing & Finishing