Milieufax

Wat is de impact van REACH op uw bedrijf? 
Wat zijn substances of high concern?
Wat bedoelt men met bijlage XVII?

De Milieufax informeert, duidt en houdt u op de hoogte!

De Milieufax van Centexbel en Fedustria biedt u iedere maand een reeks interessante artikels rond milieu en milieuwetgeving specifiek gericht op de Vlaamse textiel-, kunststof- en textielverzorgingsbedrijven.

Elke maand verzamelen we actuele en relevante milieugerelateerde informatie zoals milieubeleid, waterproblematiek (waterbevoorrading, lozingsnormen), luchtemissies en geur, gevaarlijke stoffen (o.m. REACH en GHS), energie, afvalstoffen, recente milieuwetgeving...

De artikels in de Milieufax behandelen zowel de nieuwe wetgeving als wetenschappelijke inzichten en brengen verslag over de resultaten van studiedagen en colloquia.
Het unieke aan de Milieufax is dat we u heel gericht informeren over relevante milieuthema’s voor o.a. de textielsector. U wordt dus niet nodeloos overspoeld met onderwerpen die niet van toepassing zijn op uw sector.

U bespaart u wat tijd terwijl u perfect op de hoogte blijft van alle milieureglementeringen en nieuwe wetenschappelijke inzichten die u helpen uw bedrijf nog efficiënter te leiden.

De Milieufax : een onmisbaar maandblad voor u !
 

  Abonneer u op de Milieufax

  • 11 nummers per jaar (maandelijks, 1 nummer voor juli/augustus) 
  • op elk moment van het jaar te starten
  • wordt automatisch verlengd
  • kan via e-mail opgezegd worden
  mijn bedrijf is lid van Centexbel en/of Fedustria
  Ik wens de Milieufax te ontvangen via
  prijzen exclusief BTW - * prijs voor leden Centexbel|Fedustria