Flooring International patenteerde hun uitvinding van decoratieve panelen (imitatie van hout, natuursteen of keramiek) die antimicrobiële eigenschappen hebben, zeer slijtvast zijn en gemakkelijk schoon te maken.

De Kamer van Beroep van het EOB bevestigt dat volgens het Europees Octrooiverdrag (EOV) een in een octrooiaanvraag aangewezen uitvinder een mens moet zijn.

REIN4CED ontwikkelde en patenteerde een gloednieuw schokbestendig composietmateriaal.

Braziliaans bedrijft heeft een methode uitgevonden om textiel te behandelen tegen de vorming van micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor kwalijke geurtjes.

Deze studie brengt de leidende rol aan het licht van Europese en Amerikaanse bedrijven en onderzoekscentra bij de ontwikkeling van nieuwe kunststoffen die gemakkelijker te recycleren of te composteren zijn en/of gemaakt zijn van niet-fossiele grondstoffen.

Centexbel heeft octrooiaanvraag ingediend voor de ontwikkeling van een biogebaseerde textielcoating

Om de volgende generatie uitvinders aan te moedigen, heeft het Europees Octrooibureau de prijs Jonge Uitvinders in het leven geroepen.

In the context of the circular economy, there is a growing demand to recycle waste products containing bituminous products, not only clean production waste, but also used roofing products containing contaminated and degraded, aged bitumen and reinforcement parts.

Obstacles can be overcome by applying imagination, knowledge, and ingenuity.

BeMicron's patent verlaagt de logistieke kosten voor cleanroomkledij