Recticel invented and patented an improved method to recycle and reuse PUR materials.

Vanaf 1 maart 2021 kunnen KMO’s een aavraag indien voor 50% op de tarieven voor het aanvragen van merken en modellen (geldig 2021)

Subsidiefonds van 20 miljoen euro helpt kmo’s hun intellectuele eigendom optimaal te benutten!

Patented process to treat a marine or submarine textile material to prevent biofouling.

UGent Center for Microbial Ecology and Technology – Faculty of biosciences engineering - researchers study microbial communities & interactions to better understand and steer ecological processes to improve and enable biotechnological applications

Washcots filosofie: maximum comfort voor het kind en een goed alternatief voor jonge ouders via een efficiënte afhaal-en bezorgdienst.

De European Inventor Award is een eerbetoon aan uitvinders die met hun technische en wetenschappelijke vaardigheden bijdragen aan de vooruitgang, de economische groei en een beter leven.

Robert W Gore, die de Gore-Tex technologie uitvond toen hij voor het bedrijf van zijn vader in Maryland, VS, werkte, is op 83-jarige leeftijd overleden.

De analyse van complexe monsters (voedselmonsters of monsters uit de natuur) toont aan dat microplastics de neiging hebben zich te verankeren in andere materialen, waardoor tijdrovende (bio)chemische zuiverings- en scheidingsprocedures nodig zijn.

Coexpair patented an invention to transport large pre-shaped woven fabrics for composite parts without damage