Met de Circular Business Awards wil het VBO ondernemingen belonen die met succes een circulair businessmodel omarmd hebben.

Heeft uw bedrijf de afgelopen jaren uitzonderlijke vooruitgang geboekt op het gebied van technologie, snelheid, automatisering, kwaliteit, arbeidsorganisatie, duurzaamheid of personeelsgroei? Dan maakt u kans op een Factory of the Future award.

Factories of the Future zijn bedrijven die volop inzetten op digitalisering, talentontwikkeling, slimme processen, duurzame producten en een productie van wereldniveau. Ze gaan doordacht om met energie en materialen en stimuleren de betrokkenheid, creativiteit en autonomie van medewerkers.

Ondervindt u als Vlaamse exporteur nog negatieve gevolgen van de Brexit? Dan kan u bij Flanders Investment & Trade een subsidie aanvragen voor projecten die deze negatieve impact moeten verkleinen.

Toepassingsgebied van 056-TEST wordt uitgebreid met testen in het kader van “homologatie van voertuigen” en “meettechniek linting”.

Om het tekort aan maskers in ons land op te vangen en het personeel in de eerstelijns gezondheidszorg te beschermen tegen het coronavirus, heeft de Waalse regering een taskforce opgericht om een snelle en lokale oplossing te vinden om zoveel mogelijk mensen van maskers te voorzien.

Op 12 februari werd ons registratienummer DV.O101549 verlengd tot 13 februari 2025.

De kmo-portefeuille wordt bijgestuurd vanaf 1 december 2019